Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Baladele Deltei, în spectacol dedicat Marii Uniri

Vineri, 29 noiembrie 2013, începând cu orele 18.00, la Teatrul „Jean Bart”, Primăria Municipiu­lui Tulcea şi Ansamblul Artistic „Baladele Deltei” organizeză un spectacol artistic inedit susţinut cu ocazia aniversării a 95 de ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918.
Îşi dau concursul, Grupul vocal din comuna Turcoaia, An­samblul folcloric „Doruleţul”, Orchestra şi grupul vocal „Pandelaşul”, Ansamblul Artistic „Baladele Deltei” care o are ca invitată pe interpreta de muzică armânească Corina Elena Badea care alături de soliştii vocali Costel Atanasof, Elena Plătică, Georgeta Nichifor vor încânta publicul cu melodiile minorită­ţilor etnice locale.
Formaţia de dansuri a ansam­blului va prezenta lucrări core­gra­fice cu dansurile co­munităţilor rrome, armâneşti, turceşti şi ruseşti.

Niciun comentariu: