Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Pentru schimbarea parcului auto, Conducerea STP încearcă achiziţii de autobuze second-hand

Conducerea Societăţii de Trans­port Public şi-a pus în plan să rodeze autobuze second – hand, în scopul de a asigura – în limita unui buget previzionat – un transport municipal corespunzător.
O primă etapă a avut loc ieri, când pe străzile municipiului a rulat un asemenea autobuz second – hand, venit special din Olanda.
Autobuzul „în probe” este marcă olandeză, VDL (Euro 3), e fabricat în 2005, are lungime de 12 metri şi capacitate totală de 82 de locuri (37 + 45).
„Avem contacte cu firme care furnizează autobuze second – hand. Conducerea STP preferă achiziţii în sistem «buy back» – oferim la schimb autobuze vechi şi plătim, după negocieri, diferenţa. Intenţia noastră, dar să vedem înainte bugetul pentru investiţii, este să achiziţionăm aşa măcar cinci autobuze”, ne-a declarat directorul general interimar al STP, Daniel Lucian Bălan. Acesta, împreună cu primarul Constantin Hogea, a testat autobuzul pe un traseu municipal.detalii,sursa:obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/pentru-schimbarea-parcului-auto-conducerea-stp-incearca-achizitii-de-autobuze-second-hand.html

Niciun comentariu: