Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

S-a inaugurat patinoarul de la Ciuperca

Încă de săptămâna trecută patinoarul era funcţional însă lucrările adiacente, ce au presu­pus amenajarea zonei limitrofe, au durat mai mult.
„Aşa cum am promis, patinoa­rul este gata şi va fi inaugurat, iată, până la Crăciun. Am vrut să le facem o bucurie mai ales celor mici, care astfel vor avea la dispoziţie o nouă modalitate de a face mişcare în aer liber”, a spus primarul Constantin Hogea.
Conform Hotărârii de Consiliu Local, taxa de intrare va fi de 10 lei pentru adulţi, respectiv 5 lei în cazul copiilor. Programul pati­noa­rului va fi între orele 12.00 şi 20.00, de luni până joi, şi între orele 14.00 şi 22.00, de vineri până duminică.
Patinoarul este demontabil şi va funcţiona doar pe timpul iernii. Acest patinoar va fi proprietatea Primăriei municipiului şi va fi administrat de Direcţia de Între­ţinere şi Administrare a Patrimo­niului.detalii,sursa: obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/craciun-pe-gheata-s-a-inaugurat-patinoarul-de-la-ciuperca.html

Niciun comentariu: