Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Drumuri INCHISE si numere pentru situatii de URGENTA

Preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, domnul Simion Lucian, prefectul judeţului Tulcea, a hotătât  ca în cursul zilei ieri, să fie închisă circulaţia rutieră pe următoarele drumuri naţionale şi judeţene:
- DN 22E, între GARVĂN şi I.C. BRĂTIANU;
- DN 22D, între HORIA şi IZVORUL CERBULUI;
- DN 22A, între IZVORUL CERBULUI şi TOPOLOG, până la limita de judeţ. 
 DN 22F, IZVOARELE – NALBANT.
- De la  DN 22E, între GARVĂN şi I.C. BRĂTIANU, se suspendă trecerea Bac spre Galaţi.  

Numere de telefon pentru perioada cu atentionari meteorologice 
Municipiul Tulcea 

- Dispecerat central              0240 517682
- Centru de coordonare        0240 515541

Drumuri Nationale     - Sectia DN Tulcea        0240 534861
                    
                             Sef sectie Moldoveanu Dumitru     
 

    I.S.U.                                          0240 524300

    I.J. Politie                                   0240 506700

    I.J. Jandarmi                              0240 534012

    S.T. Politie  de Frontiera            0240 534160

    Dispecerat ENEL                         0240 505991

Drumuri  Judetene  -  Comandament judetean
           
                               0240 502232  (doar in intervalul  08:00 – 16:00)  
                              

                      Sef comand. Mihai Nicu   
       
                      Membri:  Chermaneanu Gheorghe  
                                     Milea Mircea      


*Comand. Interventie Tulcea:    0340 103454

(Zona Est – Mega Edil)

Adrian Moglan      


                 

*Comand. Interv. Topolog:         0240 568360

(Zona Vest – Mega Edil)

Adrian Moglan       detalii, sursa: prefecturatulcea.ro http://www.prefecturatulcea.ro/situatii_de_urgenta.html 


Participanţii la trafic sunt rugaţi să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale). 

VOM REVENI 

LINK INFO REALITATEATV>RO http://webtv.realitatea.net/live?international=1


Niciun comentariu: