Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Info Vremea in tara si in tulcea

În estul Munteniei, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Moldovei va continua să ningă, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 de kilometri pe oră, temporar viscolind sau spulberând zăpada. Avertizarea cod galben emisă pentru judeţele Bacău, Vaslui şi Iaşi este valabilă până la ora 23.00.
MARŢI
Vremea se va menţine în general închisă şi rece, geroasă noaptea în nord-estul şi local în centrul ţării. Temporar va ninge slab în Moldova, iar ziua pe arii restrânse şi în Maramureş şi la munte. În a doua parte a nopţii aria ninsorilor se va extinde în regiunile sudice şi sud-vestice, unde şi vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge şi izolat depăşi 50...60 km/h. În sud-estul Dobrogei vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -8 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade, mai scăzute în depresiuni până în jur de -14 grade.
MIERCURI
Vremea va fi închisă şi în continuare rece, geroasă dimineaţa în nord-est şi centru, iar noaptea în regiunile extracarpatice şi în zonele depresionare. Temporar va ninge, ziua pe arii extinse în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea ninsorile se vor retrage treptat către jumatatea de est a teritoriului. Va ninge mai abundent în regiunile sudice şi de sud-est, unde cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp, astfel că stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Totodată, vântul va avea intensificări în jumătatea de sud-est a ţării şi la munte, unde vitezele vor depăşi la rafală 50...60 km/h, viscolind şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi redusă. În prima parte a zilei pe litoral şi în sudul Dobrogei se vor semnala precipitaţii mixte, care pe spaţii mici vor favoriza depunerile de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 grade în nordul Moldovei şi 4...5 grade în sudul litoralului, iar cele minime se vor încadra între -16 grade în estul Transilvaniei şi local în Moldova şi -2 grade în Dealurile de Vest.
"Din seara asta încetează vântul până miercuri dimineaţa. De miercri dimineaţa, viteza vântului va fi din nou foarte tare şi asociată cu căderi de zăpadă", a spus directorul ANM.
Judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea au fost duminică sub cod roşu de viscol. Ulterior, de duminică seara până luni, la ora 09.00, cele trei judeţe, precum şi Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Galaţi au fost sunt avertizare cod portocaliu.
Conform legii, starea de alertă se referă la "punerea de îndată în aplicare" a planurilor de acţiuni şi măsuri de prevenire, avertizare a populaţiei, limitare şi înlăturare a consecinţelor situaţiei de urgenţă, respectiv ale unui eveniment excepţional care, prin amploare şi intensitate, ameninţă viaţa şi sănătatea populaţiei, iar Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă asigură coordonarea unitară a activităţilor. detalii,sursa: mediafax.ro http://www.mediafax.ro/social/cod-portocaliu-de-viscol-prelungit-in-opt-judete-cod-galben-in-alte-trei-judete-stare-de-alerta-in-buzau-braila-si-vrancea-11970358?utm_source=Mediafax&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BMediafax

Niciun comentariu: