Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

„Lupta” pentru Orașul Reciclării 2014 continua pentru Municipiul Tulcea

Orasul Reciclarii 2014 210x300 Municipiul Tulcea continuă „lupta” pentru Orașul Reciclării 2014Titlul obţinut a adus oraşului Tulcea recunoaştere pe plan naţional şi un premiu constând în amenajarea unui loc de picnic ecologic.
După această reușită, orașul a răspuns pozitiv și celei de-a doua chemări la luptă, alături de alte 31 de municipalități: Arad, Bacău, Brașov, București-Sectoarele 3 și 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Iași, Mediaș, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Zalău, Bârlad, Brăila, Călăraşi, Constanța, Galaţi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Slatina, Suceava, Târgu Secuiesc, Vaslui.
Competiţia are loc în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014, iar criteriile de evaluare vor fi: calitatea serviciilor de colectare separată a deșeurilor de ambalaje, conștientizarea și mobilizarea populației pentru a separa deșeurile și, în final, cantitatea de deșeuri de ambalaje colectate selectiv.
La finalul celor 6 luni, câștigătorul va obține titlul de ,,Orașul Reciclării” și marele premiu: o zonă eco wi-fi, un spațiu inedit de relaxare, 100% eco și cu acces liber la internet în valoare de 12.000 euro.
„Facem apel la populaţie să colecteze selectiv deşeurile, pentru ca să putem să ne menţinem standardul obţinut, să confirmăm titlul de Oraş al Reciclării şi să câştigăm nu doar o competiţie, ci şi reflexul de a economisi şi de a gestiona deşeurile, pentru a trăi într-un mediu curat şi sănătos.”, a declarat primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea. detalii,sursa: obiecitvtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/municipiul-tulcea-continua-lupta-pentru-orasul-reciclarii-2014.html

Niciun comentariu: