Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Toată lumea dă vina pe toată lumea, și uite-așa… Mii de profesori din judeţ au rămas neplătiţi

Veştile proaste pentru miile de profesori, personalul didactic au­xi­liar şi nedidactic din învăţă­mântul tulcean, continuă şi în această săptămână în care nu toţi angajații din sistem şi-au primit lefurile. Asta, desigur, din cauza unor modificări la sistemul informatic.
Ca şi anul trecut, personalul din învăţă­mânt îşi primeşte cu întârziere salariile, chiar dacă la unele şcoli s-au virat banii pe carduri încă de la începutul acestei săptămâni.
Situaţia a provocat nemulţumire în rândul profeso­rilor, care nu au fost anunţaţi din timp, iar sindicatele din învăţământ au reacţionat imediat.
La Tulcea, din punctul de vedere al conducerii Inspectoratului Şcolar, situaţia nu este atât de gravă ca în alte judeţe. Reprezentanţii ISJ spun că în unele şcoli s-au dat deja salariile, iar în altele, plăţile se vor face astăzi sau mâine.
Sub protecţia anonimatului, unul dintre directorii de şcoală dintr-o comună a judeţului a declarat că greul abia de acum începe şi că, după noile reguli, trebuie întocmite chiar şi de şapte ori mai multe docu­mente decât în anii precedenți. Şi asta în condiţiile în care comasările sunt la ordinea zilei şi puţine şcoli vor scăpa de restrângerea activităţii din toamnă, numărul mic de elevi fiind cauza principală.detalii,sursa: obiectivtulcea.ro  http://www.obiectivtulcea.ro/toata-lumea-da-vina-pe-toata-lumea-si-uite-asa-mii-de-profesori-din-judet-au-ramas-neplatiti.html

Niciun comentariu: