Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Tulcea sub coduri de ninsoare si info trafic

Județul Tulcea este în continuare sub COD GALBEN de ninsoare pana la orele 23.00 si sub COD PORTOCALIU de vant (60-70 km/h in rafale) pana la orele 17.00.

Următoarele drumuri naționale sunt închise circulației din pricina fenomenelor meteorologice:

DN22A de la Cataloi pana la intersecția cu județul Constanta;
DN22D Smardan-Macin-Horia;
DN22E Garvan- I.C. Bratianu
DN22F Horia- Nalbant
DN22 Doua Cantoane- Baia- limita de judet
DJ222B Beidaud- Sarighiol de Deal
DJ222B Topolog- Luminița- Meșterul
DJ222B Stejaru- Topolog
DJ229A Cataloi- Telița
DJ222C Agighiol- Valea Nucarilor
DJ222F Peceneaga- Ostrov
DJ223A Enisala- Babadag
DJ222 Sarichioi- Sabangia
DJ229 Sarichioi- Zebil

!!!Pe restul drumurilor județene se circula cu dificultate, în condiții de iarna.


Şcolile din judeţul Tulcea vor fi închise marţi, 28.01.2014

Având în vedere prelungirea codului portocaliu pentru judeţul Tulcea de către Administraţia Naţională de Meteorologie, fenomenul vizat fiind ninsori viscolite, s-a luat hotărârea suspendării cursurilor la toate unităţile de învăţământ din judeţ pentru ziua de marţi, 28 ianuarie 2014.
Decizia autorităţilor publice de a prelungi suspendarea cursurilor şcolare este motivată şi de faptul că sunt elevi şi cadre didactice care fac naveta zilnic pentru a ajunge la cursuri, iar starea drumurilor nu le permite deplasarea către unităţile şcolare.
Decizia a fost luată numai pentru ziua de marţi, 28 ianuarie 2014, iar în funcţie de evoluţia fenomenelor meteo, se vor lua măsurile care se impun. sursa detalii facebook prefectura tulcea https://www.facebook.com/prefectura.tulcea?fref=ts


Numere situatii de ugrgenta : http://www.prefecturatulcea.ro/situatii_de_urgenta.html

Niciun comentariu: