Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Sâmbătă, premieră de zile mari! ,,D-ale Carnavalului”, la Teatrul ,,Jean Bart”

,,Condiția esențială a operei de artă este insuflarea pe care nu i-o poate da decât talentul. Dacă e insuflată de talent, opera va fi și va trăi, puțin importă cât: o clipă, un veac sau mai multe.” (Ion Luca Caragiale)
Acum câteva zile s-a făcut trecerea la ora de vară. Ici colo, o dată cu temperaturile cărora toată lumea le-a dus dorul, cârciumile au început să amenajeze terase. Halba rece, într-o după-masă toridă, nu mai este o himeră în ochii cetățeanului de rând. Pe faleză, în fața unui modest Bardezi, câțiva oameni ai muncii golesc sticle cu bere și discută aprins politică. Campania electo­rală se apropie. ,,N-ai cu cine, bre! Toți îs niște hoți!”- zice unul, apoi își înmoaie buzele uscate în licoarea vrăjită. Profunzimea lui Caragiale este conținută, aceasta nu epatează prin fraze sforăitoare și livrești. Chit că sunt mahalagii, politicieni corupți sau bătrânei ipohondri, toți oamenii portretizați de acesta au un scop comun: acela de a cristaliza, segment cu segment, o operă ce se relevă pe sine rotundă și (de ce nu?) care propovăduiește cu ostentație principiile morale, de fapt. Chiar el spunea, în acest sens: ,,Creaţia… a apuca din haosul inform elemente brute, a le topi împreună și a le turna într-o formă care să îmbrace o viață ce se diferențiază într-un chip abso­lut hotărât de tot ce nu este ea – aceasta este puterea naturii și a artistului”.

Niciun comentariu: