Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Danube Delta Rally 2014

În cadrul conferinței de presă (la care a participat și campionul Francois Delecour), Mihai Tănase, din cadrul Club Nautic MotorSport a prezenta, pe scurt, programul Raliului, iar invitații au vorbit despre ediția din acest an.
Raliul Deltei a fost organizat între 1980 și 1993, după care competiția nu a mai putut fi
„De-a lungul timpului, Raliul Deltei a fost o mândrie a județului, a constituit o faimă pentru Tulcea. Consiliul Județean Tulcea a sprijinit logistic și financiar aceste eveniment de marcă din județ și sunt sigur că, împreună cu organizatorii Danube Delta Rally și Primăria Tulcea, vom da o notă de succes acestui concurs“, a spus președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu. 

Program restrictionari trafic Danube Delta Rally®

Drumurile se vor inchide cu 1h30min inaintea startului primului concurent pe proba speciala.

Niciun comentariu: