Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Harry Tavitian în concert la „Jean Bart” REZONANŢE ARMENEŞTI ÎN JAZZ

Programat pentru data de vineri, 16 mai, cu începere de la ora 19.00, concertul pianistului Harry Tavitian se anunţă ca un eveniment cultural de excepţie oferit de Uniunea Armenilor din România- filiala Tulcea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea prin Centrul Cultural „Jean Bart”, dar şi al TV Accent.
Intrarea va fi liberă şi, intitulat „Rezonanţe armeneşti în jazz”, recitalul lui Harry Tavitian va propune publicului tulcean o călătorie inedită de la rădăcinile jazz-ului ( blues şi gospel ) la etno-jazz ( prelucrări de muzică tradiţională armeană şi românească ).
Apreciat de criticii americani şi europeni deopotrivă Harry Tavitian este un nume definitoriu pentru mişcarea noului jazz est-european, artistul fiind recunoscut pentru folosirea temelor tradiţionale româneşti şi armeneşti, cu o tehnică superbă şi un simţ dramatic fără egal, folclorul balcanic şi caucazian fiind una dintre sursele sale de inspiraţie.
Tavitian a colaborat în cei 40 de ani de activitate cu muzicieni renumiţi şi a concertat în majoritatea ţărilor din Europa şi SUA. La Bucureşti a susţinut două concerte pentru preşedintele Armeniei, de asemenea a fost invitat special la Festivalul de Jazz de la Erevan şi a fost distins în 2011 cu Medalia „Komitas”, din partea Ministerului armean al Diasporei. Artistul cântă atât singur, cât şi în duet ori formaţii – cum ar fi Orient Express, prima formaţie de etno jazz din România, fondată de Tavitian în 1999, dar şi Orchestra Mării Negre, care reuneşte 11 din cei mai buni muzicieni de etno-jazz din ţări din jurul Mării Negre. detalii,sursa; http://www.artl.ro/harry-tavitian-in-concert-la-%E2%80%9Ejean-bart-rezonante-armenesti-in-jazz/

Niciun comentariu: