Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ivan Patzaichin se alătură Festivalului de Film "Pelicam", de la Tulcea. "Natura are simţul măsurii într-o proporţie mai mare decât îl au oamenii”

Ivan Patzaichin, multiplul campion olimpic şi mondial la kaiac-canoe, va face parte din juriul competiţiei de lungmetraje din cadrul Festivalului Internaţional de Film despre Oameni şi Mediu "Pelicam". A acceptat propunerea convins fiind că evenimentul ce se va desfăşura la Tulcea în perioada 13-15 iunie este un bun exemplu pentru români: "poate schimba percepţia oamenilor, le poate arăta exemple de cum alţi oameni, în alte locuri, se străduiesc să aibă grijă de moştenirea lor."
„Nu sunt un specialist în arta filmului, dar cred că bunul-simţ este un criteriu bun de evaluare a lucrurilor în general. Ceea ce am învăţat eu de la natură, ca om născut în Deltă, este că natura are simţul măsurii, într-o proporţie mai mare decât îl au oamenii”, a explicat Ivan Patzaichin pentrugândul. „Aşa că mă voi ghida după acest simţ al măsurii. Nu contează doar tema. Am văzut filme despre ecologie care sunt prea agresive, filme care impun soluţii fără să ţină cont de ce e firesc, cu măsură. Cred că un film bine făcut trebuie să-şi trasmită mesajul în mod firesc şi aşa voi aprecia şi eu filmele, ca membru al juriului”, a adăugat el.
Promotor al protejării şi cunoaşterii naturii, în special a Deltei Dunării, Ivan Patzaichin nu a stat prea mult pe gânduri înainte de accepta propunerea venită din partea organizatorilor Festivalului Pelicam. detalii,sursa: gandul.info http://www.gandul.info/magazin/ivan-patzaichin-se-alatura-festivalului-de-film-pelicam-de-la-tulcea-natura-are-simtul-masurii-intr-o-proportie-mai-mare-decat-il-au-oamenii-12652799

Niciun comentariu: