Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Raliul Deltei incepe la Tulcea

La a doua participare în Campionatul Naţional de Raliuri, după o pauză competiţională de 20 de ani, Danube Delta Rally® propune şi în acest an o etapă de macadam cu probe care străbat zone încântătoare ale Dobrogei, iar spectacolul va fi unul garantat, atât pentru sportivi cât şi pentru spectatori.În acest an, peste 50 de echipaje sunt pregatite pentru startul în Danube Delta Rally® 2014, a treia etapa din Campionatul Naţional de Raliuri 2014.  Cele 10 probe speciale pregătite de către organizatori se vor desfăşura pe parcursul a 127,14 km.
Pentru ca Danube Delta Rally® s-a dovedit a fi un raliu extrem de apreciat în rândul piloţilor, acestia nu au ezitat să facă declaraţii referitoare la aşteptările pentru ediția din acest an.Printre echipajele străine prezente la start se numară şi Francois Delecour – Dominique Savignoni, echipaj deja consacrat în Campionatul Naţional de Raliuri.


“Sunt foarte fericit pentru că anul acesta sunt din nou la Danube Delta Rally®, unde sunt nişte probe frumoase şi organizare exemplară. Sperăm să ducem la bun sfarsit acest raliu, mă simt bine în Subaru şi de asemenea, ne aşteptăm la un public numeros pe probe”, a declarat Francois Delecour, campionul naţional en`titre.
În acest an, Danube Delta Rally® este etapă candidat în FIA European Rally Trophy, iar aceasta presupune un număr mai mare de echipaje înscrise, atât din Romania cât şi din străinătate, precum şi un număr mai mare de kilometri de  probe speciale. Raliul se va desfăşura sub stricta supraveghere a observatorului  Federaţiei Internaţionale  de Automobilism, care va întocmi un raport post eveniment, pe baza căruia se va decide dacă  Danube Delta Rally® va face parte din FIA European Rally Trophy în 2015.
Danube Delta Rally® va debuta Joi, 29 mai, în Piaţa Civică, ora 18:00, cu un concert extraordinar Delia şi va continua cu startul festiv, moderat de Gina Pistol si Arnold Cobilanschi.
Anul acesta vedeta Tv care va da startul festiv este Alina Puşcaş, însoţită de echipa Danube Delta Rally Girls.Cartierul general al raliului va fi amplasat şi în acest an în zona Falezei din Tulcea.
“Am ales această locaţie pentru că am vrut să aducem acţiunea Campionatului Naţional de Raliuri cât mai aproape de locuitorii oraşului şi, în acelaşi timp, să promovăm cât mai mult Tulcea şi Delta Dunării” a declarat organizatorul raliului, Mihai Tănase.
Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul este organizat de Clubul Nautic Mototrsport, cu susţinerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Tulcea, dar şi cu  sprijinul partenerilor tradiţionali: Nautic Experts, DDS Group, Maritimo Shopping Centre –Constanta, Vard Ficantieri – Tulcea, Pensiunea Doi Capitani – Delta Dunarii, Vinuri de Macin, Azuga Waters,  CrisTim,  Scame Electrical Solutions, BCR Leasing,  JT Grup, Service Auto Convenabil,  ZIP Escort, Evo GPS, Taxi Pelicanul – Bucureşti, dar şi a partenerilor media:  Digi 24 Constanta, Europa FM, Antena 1, Radio Delta şi bineînţeles Asociaţia de Promovare Litoral Delta Dunării. detalii,sursa http://www.danubedeltarally.ro/au-inceput-sa-se-tureze-motoarele-pentru-danube-delta-rally-2014/

Pentru siguranta dumneavoastra va rugam sa consultati aceasta sectiune http://www.danubedeltarally.ro/spectatori/
Hartile Raliul Deltei 2014 http://www.danubedeltarally.ro/harti/

Niciun comentariu: