Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

„Zilei Eroilor” 29 mai 2014

Instituţia Prefectului – Judeţul Tulcea în parteneriat cu Garnizoana Tulcea au organizat astăzi, 29 mai 2014, începând cu ora 12.00, la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, o manifestare specială dedicată „Zilei Eroilor”.
În alocuţiunea domniei-sale, Prefectul Judeţului Tulcea, Domnul Simion Lucian-Eduard a transmis tulcenilor următorul mesaj:
„[…] Ca demni urmaşi, consider că cel mai înălţător mod de a onora sacrificiul generaţiilor trecute este de a ne implica activ în menţinerea libertăţii acestei ţări, de a păstra democraţia şi libertatea cu greu câştigate şi de a cultiva valori precum iubirea de ţară. Într-o zi cu o importantă semnificaţie creştină, doresc să adresez mulţumiri Bisericii Ortodoxe Române prin grija căreia, în fiecare an, ne sunt omagiaţi eroii, românii căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpul de luptă pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.
Iar dumneavoastră, celor prezenţi la această solemnă manifestare, tuturor cetăţenilor judeţului Tulcea, vă urez multă sănătate precum şi salutul tradiţional: HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT!” detalii,sursa: facebook Prefectura Tulcea https://www.facebook.com/prefectura.tulcea

Niciun comentariu: