Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ziua Portilor deschise la Asociatia Maini Intinse

Centrul Multifuncţional de Asistenţă Socială „Aproape de tine” este un spaţiu prietenos pentru copiii şi tinerii din Tulcea oferindu-le activităţi şi servicii calitative în diferite domenii. Aici se găsesc suficiente posibilităţi de a cunoaşte lucruri noi, de afirmare şi de dezvoltare a deprinderilor de viaţă. Centrul este creat pentru susţinerea eforturilor copiilor şi tinerilor în special a celor din categoriile social-vulnerabile, pentru integrarea lor în viaţa societăţii, prin oferirea gratuită a serviciilor de informare, educare, asistenţă şi îngrijire, consiliere psihologică, socializare şi petrecerea timpului liber, reintegrare familială şi comunitară. detalii,sursa: http://www.maini-intinse.ro/

,, APROAPE DE TINE ,,  a organizat ZIUA PORTILOR DESCHISE la Centrul de Asistenta Sociala, astazi, 23 mai – 2014, ora 13 00, proiectul ,, SUNT SI EU AICI,, a fost finatat printr-un grand, prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru UNIUNEA EUROPEANA EXTINSA in sprijunul Asociatiei Maini Intinse, al carui PResedinte este Domnul Adrian Popa.
Copiii centrului de zi ne-au prezentat superb o sceneta cu papusi, prin care isi propuneau sa socializeze cu noi, si ne-au dovedit abilitatile si talentul lor descoperit de profesorii centrului si de voluntary colaboratori.
Au fost prezenti Dln Primar al Municipiului Tulcea Constantin Hogea alaturi de manageri ai celorlalte centre de zi si Pireus bank dar si reprezentantul Elvetiei.

Copii au sansa sa progreseze astfel prin joc si descoperire coordonat isi intaresc increderea de sine si in cei din jur.

Niciun comentariu: