Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Delta Dunarii si frumusetile ei



Peisajele spectaculoase, flora, fauna, dar si frumusetea vulnerabila a ecosistemului din Delta Dunarii sunt descrise pe larg intr-un reportaj publicat recent in cotidianul american The New York Times.

  • Reporterul american Elizabeth Zach, care are origini maghiare si a vizitat pentru prima data Romania in 1999, a revenit in tara noastra in vara anului trecut, dupa ce a aflat ca un investitor indian a construit un complex turistic in Delta Dunarii. Dorind sa includa Delta Dunarii in circuitul turistic mondial, omul de afaceri Diwaker Singh a inaugurat in 2005 complexul Delta Nature Resort, care include peste 30 de bungalow-uri, la vest de Tulcea. Intre timp, complexul are un nou proprietar.
  • Elizabeth Zach a aflat cu aceasta ocazie ca in Delta Dunarii, inclusa in patrimoniul mondial UNESCOdin anul 1991, traiesc peste 1.200 de specii de plante, peste 100 de specii de pesti, dar si broaste testoase, vulpi, vidre si porci mistreti si ca aceasa regiune reprezinta un veritabil "paradis" pentru 300 de specii de pasari.
  • Desi Elizabeth a apreciat frumusetea idilica a peisajului in care se afla acel complex hotelier, ea a vorbit si despre neajunsurile si micile neplaceri cu care s-a confruntat in timpul sejurului: chelnerii incurcau in mod constant meniul comandat, televizoarele functionau la un volum prea ridicat, piscina era murdara, jacuzzi nu functiona, iar siguranta de la usa camerei sale era sparta. Personalul, desi bine intentionat, era tanar si lipsit de experienta, adauga jurnalista.

Niciun comentariu: