Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

"Descoperă Tulcea"

În atenția tuturor celor aflați zilele acestea la festivalul Rowmania:
Descoperă Tulcea, un concurs de aventură urbană marca Rowmania.
Rowmania Fest, festivalul bărcilor cu vâsle care începe astăzi la Tulcea, aduce o premieră pentru orașul care-i găzduiește deja a patra ediție.
"Descoperă Tulcea" este un concurs de aventură urbană destinat atât localnicilor cât și turiștilor.
"Descoperă Tulcea" este un quest la care pot participa echipe de câte maxim 5 membri (dar nu mai puțin de trei). Timp de 2 zile (sâmbătă și duminică), participanții vor trebui să parcurgă un număr de probe și să descopere locuri și lucruri care, deși vizibile și cunoscute, sunt ignorate în pliantele turistice.
Fiecare membru al echipei are rolul său în echipă (Conducător, Cunoscător, Culegător, Voluntar și Critic), ceea ce nu înseamnă că sarcinile primite de la organizatori nu pot fi îndeplinite de oricare dintre membrii echipei sau de mai mulți în același timp.
Înscrierile pentru concurs încep vineri, 29 august, ora 17, pe faleza din Tulcea, și se încheie în seara aceleiași zile, la primele acorduri ale concertului Celelelte Cuvinte. Întârziații sau cei care nu ajung în Tulcea vineri, mai au o șansă să se îscrie în concurs până sâmbătă, 30 august, la ora 10.30, când începe prima probă a concursului.sursa : 

Madi de Hillerin 

Niciun comentariu: