Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Formația Tierra Sin Pan invită publicul tulcean în ziua de joi, 14 august 2014

În prezent, ansamblul Tierra Sin Pan s-a reinventat atât prin modificarea profundă a componenţei iniţiale, având în prezent pe Edit Arva – pian (asist. univ. drd., Facultatea de Interpretare muzicală din cadrul Universităţii de Arte „G. Enescu” Iaşi), Daniel Bîrlescu – acordeon (proaspăt absolvent de Master al U.A.G.E. Iaşi) şi Grigoriţă Mandache – contrabas (artist instrumentist și șef partidă contrabas al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi, precum şi profesor colaborator al U.A.G.E.), alături de membrii fondatori ai formulei orchestrale inițiale, Raluca Dobre – vioară (lector universitar doctor la U.A.G.E. Iași) şi Luminiţa Ciobanu – violă (lector universitar doctor la U.A.G.E. Iaşi), cât şi prin abordarea unui repetoriu variat din punct de vedere stilistic, susţinut printr-un nou sound, generat de introducerea percuţiei (Theo Popescu – percuţie, artist instrumentist și șef de partidă al Operei Naţionale Iaşi). Cuvântul, expresia directă și sinceră a iubirii, sunt aduse în scenă de solista vocală Mihaela Loredana Gârlea, asist. univ drd. la U.A.G.E Iași.
Așteptăm cu emoție și drag reîntânirea cu publicul tulcean (joi, 14 august 2014, orele 20, în Piața Civică din Tulcea) pe care-l invităm în fascinanta lume Tierra Sin Pan la o seară cu muzică bună într-o interpretare originală.
Tierra Sin Pan a luat fiinţă în toamna anului 2008, din dorinţa de a promova iniţial muzica de tango a lui Astor Piazzolla. Primul recital, susţinut în luna decembrie a aceluiași an, a demonstrat membrilor ansamblului că acest stil de muzică nu numai că rezonează cu publicul, dar şi că îşi caută emisarii în aceste locuri ale Moldovei, motivându-i pe instrumentişti să-şi continue activitatea.
Într-o fascinantă dinamică cu ritmuri de tango, bossa-nova, rumba, salsa însoțite de cele mai frumoase mesaje de dragoste din lucrări muzicale precum La Vita e bella (din filmul cu același nume), Amado mio, A day in the life of a fool (Mahnã de Carnaval), Libertango, Payadora, Caffè con limone, se conturează tabloul sonor plin de dragoste și pasiune semnat Tierra Sin Pan.
Cu deosebită consideraţie,
Tierra Sin Pan


Niciun comentariu: