Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Poveştile Sulinei" Sâmbătă, 23 august 2014, începând cu ora 18.30, la Casa de Cultură

Sâmbătă, 23 august 2014, începând cu ora 18.30, la Casa de Cultură din Sulina va avea loc spectacolul de teatru labirint "Poveştile Sulinei".
Evenimentul este organizat de Asociaţia Centrul European pentru Diversitate în parteneriat cu Casa de Cultură Sulina şi Liceul "Jean Bart" din Sulina, în cadrul proiectului " Descoperă Tulcea prin TINEri", implementat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret în Acţiune, subacţiunea 1.2 Iniţiative ale Tinerilor.
Voluntarii Centrului EUdivers au reluat colaborarea cu colegii lor din Sulina, iniţiată în anul 2013, în cadrul proiectului "Tineri pro comunitate", şi i-au ajutat să realizeze un scenariu original, inspirat de 4 legende locale.
Realizat de tineri din Sulina , cu sprijinul unor instituţii locale , spectacolul va deveni un eveniment anual, care va putea fi replicat pentru turişti şi va contribui la promovarea oraşului cel mai estic al României. În afara de valoarea sa artistică, spectacolul este dovada vie a faptului că pot fi realizate evenimente locale chiar şi în comunităţile mici , cu implicarea şcolii, instituţiilor de cultură şi mai ales a tinerilor. La buna realizare a activităţii au contribuit domnul profesor coordonator Valentin Lavric (Liceul "Jean Bart") şi colectivul condus de domnul Paul Nour (Casa de Cultură Sulina) sursa : detalii, eudivers  https://www.facebook.com/centruleudivers?ref=stream

Niciun comentariu: