Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Tulcencele de pe podiumul Europenelor

Vineri, începând cu ora 10.00, la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret a avut loc o conferință de presă în care a fost prezentată, oficial, performanța celor două tinere din județul Tulcea, Elena Timofte și Oana Iorga. Fetele au adus acasă o medalie de argint și una de bronz la Campionatele Europene de Box. La eveniment a participat, alături de reprezentanți ai administrației publice locale, vicepreședintele Federației Române de Box, Vasile Câtea.
„Am fost extrem de plăcut surprins atunci când am aflat despre rezultatele fetelor de la Tulcea. Am observat că niciuna dintre ele nu a coborât din ring, că au luptat până la final. Este un rezultat foarte mare pentru Tulcea, pentru sportul românesc. Aș dori să îi felicit pe antrenorii care fac lucruri deosebite la Tulcea, pe cei care au organizat și anul trecut și în acest an competiții de nivel înalt“, a spus Vasile Câtea, vicepreședintele Federației Române de Box.
„Este un moment de satisfacție și de bucurie pentru județul Tulcea aceste rezultate se datorează doar abnegației și devotamentului antrenorilor și celor două fete“, a spus președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu. 
Planuri pentru Mondiale
Vizibil emoționate, Elena și Oana au vorbit despre competiția de la care au revenit la sfârșitul luni iulie, dar și despre planurile lor.
„Voi începe antrenamentele, îmi voi repara greșelile, voi munci mai mult pentru a face o figură frumoasă la Mondiale“, a spus Elena Timofte (16 ani), din Somova.
„Aș vrea să îi mulțumesc maestrului Pârâu Petre, cel care mi-a pus mănușile în mâini. Sper ca viitorul să îmi aducă un rezultat mai bun la Camipionatele Mondiale“, a spus Oana Iorga (16 ani), din Niculițel. detalii,sursa: Tulceaonline.tk http://tulcea.tk/tulcencele-de-pe-podiumul-europenelor-aplaudate-public-de-sefii-administratiei-tulcene/

Niciun comentariu: