Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Vineri, Se reinaugurează Templul Israelit

Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), Primăria Municipiului Tulcea, Comunitatea Evreilor din Tulcea şi American Jewish Joint Distribution Committee anunţă că vineri, 22 august, începând cu ora 11.00, va fi reinaugurat Templul Israelit situat în municipiu, pe str. Babadag, nr. 71 – 73. Cu aceeaşi ocazie, de la ora 10.00, în incinta Templului va fi inaugurat Muzeul de Istorie a Evreilor din Dobrogea de Nord.
La ora 11.00 va începe ceremonia de reinaugurare a Templului Israelit, serviciul religios urmând să fie săvârşit de rabinul Rafael Shaffer şi de prim – cantorul Iosef Adler. Vor rosti apoi alocuţiuni Aurel Vainer, preşedintele FCER, Constantin Hogea, primarul municipiului, Horia Teodorescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Solomon Faimblat, preşedintele Comunităţii Evreilor din Tulcea, şi scriitorul Carol Feldman.
Sâmbătă, 23 august, de la ora 11.00, în Sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Judeţean, va fi lansată cartea „Romanul unui Evreu”, de Carol Feldman, eveniment la care vor vorbi atât preşedintele FCER, cât şi autorul; tot în sala de conferinţe a CJ este programat să se desfăşoare, de la ora 12.00, Simpozionul „Evreii din Dobrogea de Nord”.
De la ora 14.00, la Teatrul „Jean Bart” începe concertul formaţiilor artistice ale Comunităţii Evreilor Bucureşti şi Centrului Comunitar Evreiesc – Corul „Hazamir” şi „Bucharest Klezmer Band”; de la ora 15.00 – cocktail (Teatrul „Jean Bart”); ora 19.00 – Kabbalat Shabbat (Templul Israelit); ora 20.00 – Oneg Shabbat (Restaurant „Delta”), apoi o cină festivă, precum şi un spectacol susţinut de ansamblul „Baladele Deltei”. articol preluat de la obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/vineri-se-reinaugureaza-templul-israelit/

Niciun comentariu: