Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Week-end la Tulcea

 Expoziția „Captiv în labirint“, la Hotel Select
Spațiul expozițional al hotelului Select (Tulcea, str. Păcii, nr. 6) găzduiește expo-zi­ția de pictură „Captiv în labirint“ al artistului tulcean Laurențiu Midvichi.
Expoziția cuprinde un număr de aproximativ 40 de lucrări, incluzând o serie de picturi din ciclul „Studii despre orbire“, care au fost expuse în anul 2013 la Lisabona, în cadrul unui proiect coordonat de ICR Lisabona, dedicat scriitorului portughez Jose Saramago.
Expoziția poate fi vizitată în perioada iulie – octombrie 2014.
cicerone ciobanu 2014 197x300 Week end la Tulcea* Expoziția Sub cerul Dunării la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
În perioada iulie-august 2014, la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din str. 14 Noiembrie nr.1bis este deschisă expozi­ţia de pictură și grafică Sub cerul Dunării, semnată Cicerone Ciobanu. Pot fi admirate 62 lucrări de pictură și grafică a căror sursă de inspiraţie este spaţiul deltaic.
Cicerone Ciobanu s-a format la Şcoala ieşeană (clasa prof. A. Podoleanu şi prof. C. Radinschi), promoţia 1976. Membru al Uniunii Artiştilor plastici din România, pictorul Cicerone Ciobanu are numeroase participări la expoziţii (personale sau de grup) organizate în Tulcea, Bucureşti, Galaţi, Saint Nazaire, Citadelle de Bordeaux (Franţa), multe din lucrările sale fiind incluse în colecţii de artă personale sau ale muzeelor din ţară şi străinătate.
Artistul consideră o întâmplare fericită faptul că locuieşte de zeci de ani într-o zo­nă în care formele de relief, de la deltă la munte, se îmbină armonios. Aceasta îi ofe­ră mereu subiecte pentru care are evidente afinităţi, în sensul că acestea corespund sensibilităţii lui, dar şi înclinaţiei spre contemplativitate. Pictorul meditează îndelung asupra spaţiului plastic pe care îl (re)organizează mereu, cu renunţări şi reluări.
Lăsați-vă fermecați de mirajul deltaic la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării!http://www.obiectivtulcea.ro/week-end-la-tulcea-102/

Niciun comentariu: