Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

FERMIERII CARE AU AVUT PIERDERI, SCUTIȚI DE PLATA IMPOZITELOR

Propunerea vine din partea social – democraților, a precizat deputatul tulcean Marian Avram vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD de pe strada Victoriei.
Ideea ar veni în sprijinul celor care au suferit pierderi ca urmare a unor situații, precizează Avram. „Este o propunere cu care am venit noi, de scutire de la obligațiile bugetare ale fermierilor care în anul agricol anterior au suferit pierderi constate de comisiile specializare ca urmare a nor calamități precum inundații, grindină, etc“.
Se caută soluții pentru scăderea prețurilor din piețe
Deputatul Marian Avram a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre soluții pe care încearcă să le adopte pentru a se păstra un nivel scăzut al prețurilor din piețele din România.
În acest sens, domnia sa a vorbit despre un „carnet de formulare“, un fel de facturier care să coreleze cantitatea de produse vândută cu cea asumată conform suprafeței cultivate.detalii,sursa: ziarul de tulcea.ro http://www.ziaruldetulcea.ro/fermierii-care-au-avut-pierderi-scutiti-de-plata-impozitelor/

Niciun comentariu: