Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ziua Dobrogei: 136 ani de la reunirea cu Patria-Mamă

Pentru dobrogeni, 14 noiembrie 1878 reprezintă marea zi a Unirii cu Țara a acestui străvechi teritoriu românesc dintre Dunăre și Mare după patru secole și jumătate de stăpânire otomană. În acea zi de neuitat, domnitorul Carol I a asistat la trecerea trupelor și autorităților în partea nouă a României, prilej cu care a dat citire Înaltului ordin de zi către armată și Proclamației către Dobrogeni. Primele unități ale armatei române au fost primite cu mult entuziasm de populația provinciei.
Cu această ocazie, mâine, 14 noiembrie, la ora 10.00, la Monumentul Independenţei va avea loc un ceremonial militar şi religios în semn de recunoştinţă faţă de cei care de-a lungul deceniilor au contribuit şi au luptat pentru revenirea Dobrogei la Patria Mamă, urmat de depunerea de coroane.
De la ora 13.00, Primăria Minicipiului Tulcea, alături de Consiliul Judeţean Tulcea şi Ansamblul Artistic “Baladele Deltei” organizează spectacolul “Cântă Dobrogea – Cântă ţara!”, care se va desfăşura după următorul program:
- Ansamblul Folcloric “DORULEŢUL” Tulcea
- Ansamblul Folcloric “BALADELE DELTEI” Tulcea
- Nicolae FURDUI IANCU şi Grupul “CRAI NOU”
- Ansamblul Folcloric “DOINA COVURLUIULUI” Galaţi
- Mioara VELICU
- Grupul Vocal “SILIŞTEA” Turcoaia
- Liliana GEAPANA şi Orchestra Ansamblului “Baladele Deltei”
- Gheorghe ROŞOGA şi Orchestra Ansamblului “Baladele Deltei”
De asemenea, în municipiu vor avea loc şi alte manifestări dedicate zilei de 14 noiembrie, organizate de ICEM Tulcea, cum ar fi:
• Lansare carte: dr. Keita Ibrahima – Istoria Colecțiilor Muzeului de Artă Tulcea
o 13.00 - Casa Avramide
• Vernisaj AMINTIRI - expoziție pictură și grafică Panait Vlahos
o 14.00 - Casa Avramide
• Vernisaj ETAPE - pictură 2004 – 2014 - expoziție pictură Laurențiu Midvichi
o 15.00 - Muzeul de Artă
• Dublu vernisaj: ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede / EL și EA în lumea animală
o 16.00 - Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
• Lansare carte: PEUCE (periodic ICEM), serie nouă XII
o 17.00 - Casa Avramide
• Concert DORU STĂNCULESCU 

o 19.00 - Art Café Casa Avramide Sursa, detalii : Primara Municipiului Tulcea https://www.facebook.com/primariatulcea?fref=photo

ZIUA DOBROGEI DE 14 NOV 2014 ORA 17.00 VERNISAJ SI TARGUL DE PORTRETE "TARGOVETI DOBROGENI" PT INVITATI, COLECTIONARI SI OFICIALI REALIZATE IN VIU, LA GALERIILE UAP TULCEA DE COLEGII NOSTRI PORTRETISTI !! VA ASTEPTAM !! UAPTL detalii, sursa; Directo U.A.P Poiata Viorel https://www.facebook.com/poiata.viorel1?fref=photo

MIRCEA CEL BATRAN - Mircea the wise old man - English subtitles
Mircea cel Batran, was a great Romanian king from mid age who fought against turks and defended his country and Europe as well...https://www.youtube.com/watch?v=aKRWTJ_TB24 Multumim pagini Istoria Adevarata Va dorim vizionare placuta. 

Arhiva Video 14 Noiembrie 2011 Ziua Dobrogei la Teartul Jean Bart Tulcea 1 https://www.youtube.com/watch?v=l6BHUV1o76k 

Arhiva Video 14 Noiembrie 2011 Ziua Dobrogei la Teartul Jean Bart Tulcea  2 https://www.youtube.com/watch?v=PvLsLtxAEDk

Niciun comentariu: