Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Incidente minore cauzate din cauza vremii nefavorabile

09.52 – Un microbuz cazut in sant pe drumul judetean care face legatura intre localitatile Macin-Greci.
Sectia de Pomieri Macin a intervenit cu o autospeciala pentru scoaterea si transportul in siguranta a calatorilor, in cooperare cu Primaria Greci si un utilaj al Drumurilor Judetene.
09.49 – 2 autoturisme blocate datorita zapezii viscolite pe drumul judetean Luncavita – Nifon. Dertasamentul de Pompieri Tulcea a intervenit pentru deblocarea si transportul in siguranta a calatorilor cu o autoutilitara in colaborare cu primaria Luncavita(un tractor).
10.05 – 2 autoturisme blocate datorita zapezii viscolite pe DJ 222B, Traian-Cerna. Primaria Cerna intervine cu un buldoescavator si un utilaj al Drumurilor Nationale pentru deblocarea autoturismelor.
10.20 – 3 dubite si 3 autoturisme blocate dfatorita zapezii viscolite pe DN 22E care face legatura intre I.C.Bratianu-Garvan.
Primaria I.C.Bratianu intervine cu un autogreder pentru deblocarea autoturismelor.
12.45 – In PECO din Nalbant sunt doua ambulante  de la dializa particulara blocate, una dintre ambulante are 3 pacienti.
12.56 – Autoturism blocat pe soseaua Tulcea-Agighiol, langa Ferma Cartofului.
13.21 – O ambulanta cu 3 pacienti pentru dializa blocata in Dealul Somovei.
13.31 – Intra Valea Nucarilor si Agighiol sunt blocate 4 masini cu 5 persoane.
14.13 – Intre Slava Rusa si Doua Cantoane o masina blocata, cu o persoana.
14.41 – La intrare in Topolog, spre Saraiu, 5 auto blocate cu 10 persoane. detalii,sursa: tulcea,tk http://tulcea.tk/tag/isu-delta/

 Facem un apel către toți cetățenii județului Tulcea să nu plece din localitățile de domiciliu înainte de a se informa despre starea drumurilor la numărul de telefon 0240.534.861 pentru drumuri naţionale şi 0240.502.232 / 0240.502.231 pentru drumuri judeţene. Pentru probleme deosebite îi rugăm să sune la 112, număr al Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă. https://www.facebook.com/prefectura.tulcea?fref=ts

Niciun comentariu: