Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Proiect umanitar „În prag de sărbătoare”.

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea - Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean, lansează în parteneriat cu S.C. Deco Grădini S.R.L. Tulcea - Florăria „Gardenia”, Asociația „Mâini Întinse” Tulcea şi Liceul de Artă „George Georgescu” Tulcea, Liceul „Grigore Moisil” Tulcea proiectul umanitar „În prag de sărbătoare”.
Proiectul se va derula în perioada 17 decembrie 2014 – 30 ianuarie 2015 şi va fi compus dintr-o expoziţie florală cu vânzare „Aranjamente de iarna cu tentă vintage”, o campanie umanitară „Fii şi tu un Moş Crăciun!” şi o expoziţie de pictură cu vânzare „Amprente”.
În data de 17 decembrie 2014, vor mai avea loc două ateliere, la demisolul Casei Avramide. Primul atelier (orele 14:00-16:30), de aranjamente florale, se adresează comunităţii în general. Participanţii pot beneficia de aranjamentele florale la care vor lucra îndrumaţi de specialişti, contra cost. Al doilea atelier (orele 14:00-17:30), se adresează unui grup de copii cu dizabilităţi, către care vor fi orientate fondurile şi bunurile (haine, încălţăminte, jucării, cărţi) strânse prin activităţile propuse.
Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 17 decembrie 2014, ora 13:00, la Casa Avramide din str. Progresului, nr. 32, municipiul Tulcea.
Cu această ocazie, îi rugăm pe toţi cei interesaţi să doneze o carte, o jucărie sau o piesă de vestimentaţie pentru un grup de 40 de copii cu dizabilităţi, cu cerinţe educative speciale, probleme de comportament şi a familiilor acestora.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean (Muzeul de Artă şi Casa Avramide), tel. 0240 51 32 49, 0743052217 detalii, sursa: muzeul de arta tulcea https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1565273397024435&set=pcb.1565273623691079&type=1&theater

Niciun comentariu: