Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Recomandări rutiere pentru trafic în timpul codului portocaliu

Având în vedere atenţionarea de cod portocaliu de vreme rea, Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum decât dacă este imperios necesar.
Înaintea începerii deplasării, conducătorii auto trebuie să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată, accesând paginile de internet ale Centrului INFOTRAFIC din I.G.P.R. (http://www.politiaromana.ro, secţiunea Infotrafic), Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, (http://www.cnadnr.ro) şi Administraţiei Naţionale de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro ).
Conducătorii auto trebuie să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.) şi să ia în calcul posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele segmente de drumuri. În acest nedorit caz, este bine ca din autovehicule să nu lipsească hainele groase, pături, alimente, apa potabilă şi cel puţin un telefon mobil cu încărcător la priza auto.
În timpul călătoriei, conducătorul auto trebuie să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.
Dacă traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, rugăm conducătorii auto să scoată autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.
IMPORTANT! Respectaţi indicaţiile agenţilor de circulaţie şi a lucrătorilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, în cazul interzicerii temporare a circulaţiei pe unele sectoare de drum, pentru facilitarea intervenţiei echipajelor de deszăpezire şi a ambulanţelor!
Pentru a anunţa eventuale probleme din trafic cauzate de iarnă şi pentru a vă informa referitor la starea drumurilor din itinerariul pe care vreţi să-l parcurgeţi la nivelul judeţului Tulcea, puteţi apela următoarele numere de telefon:
- Comandamentul de iarnă – Prefectura Tulcea 0240/511042
- Dispecerat Drumuri Naţionale Tulcea 0240/534861
- Drumuri Judeţene Tulcea 0340/103454. sursa : inspectoruatul judetean de politie tulcea https://www.facebook.com/IPJTL?fref=photo

ATENTIE!
În urma şedinţei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă s-au luat următoarele masuri:
Se va solicita aprobarea pentru inchiderea circulatiei rutiere pentru urmatoarele tronsoane de Drumuri Naţionale: Smârdan – Măcin, Măcin – Horia, Măcin – Garvăn, Izvoarele – Nalbant şi I.C. Brătianu – Isaccea.
Se interzice circulația rutiera a autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată (masă proprie plus încărcătură) mai mare de 7,5 tone, pe următoarele tronsoane de Drumuri Naţionale : Isaccea – Tulcea, Cataloi – Ciucurova – Topolog şi Tulcea – Babadag – 2 Cantoane.
S-a închis circulaţia rutiera pe urmatoarele tronsoane de Drumuri Judetene: Horia – Hamcearca, Nifon – Luncaviţa, Cerna – Dăeni şi Niculiţel – Valea Teilor. sursa prefectura tulcea https://www.facebook.com/prefectura.tulcea?pnref=story


Niciun comentariu: