Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Minoră dispărută

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea solicită sprijinul populaţiei în găsirea unei minore dispărute.
Minora, Vîrdaru Bianca Angela, de 17 ani din mun. Tulcea, jud. Tulcea, este elevă în clasa a XI-a la un liceu din municipiu şi a plecat, la 06.01.2015, de la domiciliul din mun. Tulcea, unde nu a mai revenit până în prezent.
Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,76, păr şaten lung peste umeri cu vârfurile vopsite în culoarea blond, ochi căprui, poartă ochelari cu rame negre.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu bluză neagră, o geacă din fâş de culoare albastră cu alb, prevăzută cu nasturi şi fermoar de culoare maron, cizme din imitaţie piele de culoare albastră.
Cine o recunoaşte pe minoră sau are informaţii despre aceasta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgenţă 112 sau numărul de telefon 0240/506762. detalii, sursa: facebook inspectoratul de politie judetean tulcea  https://www.facebook.com/IPJTL/photos/a.450445555007764.115851.439016386150681/897292543656394/?type=1&theater

Niciun comentariu: