Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Expo 50 de ani

Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean din cadrul Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion Tulcea organizează expoziţia de artă vizuală EXPO 50 ANI. Evenimentul încununează aniversarea a 50 de ani de activitate a Uniunii Artiştilor Plastici – Filiala Constanţa I. 
Expoziţia, coordonată de cercetătorul ştiinţific Daniela Iacoblev-Barău, va fi compusă din lucrări de pictură, grafică, sculptură, ceramică si tapisetie, semnate de 57 artişti:  
Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 21 februarie 2015, ora 16:00, în incinta Muzeului de Artă din str. Grigore Antipa, nr. 2. La vernisaj vor participa criricul de artă Alice Dinculescu şi preşedintele U.A.P. – Filiala Constanţa I, Eusebio Spînu.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean (Muzeul de Artă şi Casa Avramide), tel. 0240 51 32 49, 0743052217. detalii,sursa: Muzeul de Arta Casa Avramide https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1590543741164067&set=a.1504304896454619.1073741828.100006253695393&type=1

Niciun comentariu: