Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

PROGRAM DE INSTRUIRE PENTRU GHIZI – BIODIVERSITATEA DIN REZERVAȚIA BIOSFEREI DELTA DUNĂRII

În cadrul proiectului sunt prevăzute activități de instruire a ghizilor de turism, în domeniul biodiversității și a unui comportament adecvat în Rezervația Biosferei Delta Dunării.
Astfel, în perioada 23 februarie- 1 martie 2015, ARBDD va organiza la Tulcea un program de instruire ce va aborda biodiversitatea, patrimoniul natural și cultural din RBDD, legislație, conștientizare. Participanţii la instruire vor fi persoane ce dețin diplomă sau certificat de formare profesională/calificare pentru ocupația ghid de turism/management în turism și care desfășoară activitatea de ghidare turistică în Delta Dunării.
Programul de instruire se va organiza pentru un număr de maxim 20 de cursanţi, fiind alcătuit dintr-o componentă teoretică și aplicaţii practice în Delta Dunării.
Persoanele interesate vor depune la Sediul ARBDD din Tulcea str. Portului nr. 34 A, sau vor trimite pe adresa de email a instituției: arbdd@ddbra.ro, în atenția Serviciului Educație Ecologică, Relații Internaționale, până pe data de 19 Februarie 2015, dosarul de inscriere. Acesta va cuprinde o scrisoare de intenție privind participarea la cursul de instruire, din care să reiasă activitatea de ghidare turistică pe care o desfășoară în Delta Dunării, copii după diploma sau certificatul care să ateste formarea profesională/ calificarea pentru ocupația ghid de turism/management în turism.
Lista ghizilor participanți la curs va fi publicată pe site-ul ARBDD. detalii,sursa; ziaruldetulcea.ro http://www.ziaruldetulcea.ro/program-de-instruire-pentru-ghizi-biodiversitatea-din-rezervatia-biosferei-delta-dunarii/

Niciun comentariu: