Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

LANSARE DE PROIECT: PROMOVARE PRIN PRODUSELE TRADIȚIONALE PESCĂREȘTI

La evenimentul care a avut loc vineri, de la ora 11.00, a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat.
Echipa de implementare a organizat, la Casa Teo din Mahmudia, evenimentul de lansare a proiectului referitor la promovarea produselor pescărești tradiționale din Delta Dunării, un proiect finanțat prin FLAG.
„Este absolut necesar ca administrația locală să conlucreze cu administrația județeană și, împreună, să facă toate demersurile necesare unei promovări corecte și coerente. În plus, județul nostru are un potențial uriaș atunci când vine vorba despre o identitate clară, ce poate atrage turiști din toate colțurile lumii: Delta Dunării oferă turiștilor nu numai posibilitatea de a admira complexitatea și ineditul faunei și florei, dar aduce cu sine și o incursiune în frumosul univers culinar  specific pescăresc“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Vasile Strat.
Tot vineri, începând cu ora 12.00, autoritățile din Mahmudia au lansat și proiectul referitor la asfaltarea străzilor din localitate. detalii,sursa: ziaruldetulcea.ro http://www.ziaruldetulcea.ro/lansare-de-proiect-promovare-prin-produsele-traditionale-pescaresti/

Niciun comentariu: