Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Primele rezultate de Concurs Danube Delta Rallly 2015


După două zile de recunoașteri desfășurate miercuri și joi în care concurenții au parcurs toate Probele Speciale în regim de circulație normală și după un program presărat cu surprize plăcute din partea organizatorilor Danube Delta Rally®, anume un start festiv și o prezentare a echipajelor demnă de o etapă europeană, evenimentul a debutat vineri 5 iunie, cu testele oficiale (Shakedown), startul efectiv al Raliului dându-se de pe Faleza Tulcea la ora 14:30.


Ziua a debutat cu testele oficiale desfășurate în apropierea localității Agighiol, la care au participat 48 echipaje. În timpul testelor, piloții și-au făcut ultimele reglaje la mașinile de concurs și le-au pregătit pentru Probele Speciale. Pe de altă parte, câțiva invitați au avut șansa de a încerca postura de copilot în mașinile de raliu.

În urma desfășurării Probelor Speciale din Ziua 1 a Danube Delta Rally®, în clasamentul general conduce  Simone Tempestini care pilotează un Ford Fiesta R5, o mașină de top. Acesta a reușit să își devanseze  rivalii, confirmându-și talentul.
Simone Tempestini, alături de copilotul Dorin Pulpea, a avut un parcurs excelent prefigurându-se câștigarea celei de-a treia etape în cadrul Campionatului Național de Raliuri, după etapele de la Brașov și Arad. Chiar și în European Rally Trophy, Simone Tempestini ocupă primul loc.

La categoria “2 Roți Motrice”, tânărul pilot sibian Raul Badiu, alături de noul său copilot, Gabi Lazăr, s-a impus detașat în fața contracandidaților, șansele lui la podium fiind aproape de necontestat.

Luptă strânsă se dă și în cadrul Cupelor Dacia și Suzuki. După prima zi, lider în Cupa Dacia este Viorel Ivan, alături de copilotul Gheorghe Dumitru, iar Cupa Suzuki este condusă de echipajul format din Vlad Cosma și copilotul Diana Hațegan.

Pentru ziua de sâmbătă sunt programate  trei Probe Speciale, de asemenea parcurse de două ori, fiecare. Una dintre cele mai interesante și frumoase probe din Campionatul Național de Raliuri este fără îndoială Proba Specială Babadag, cu o distanță de 9,82 kilometri. Cea mai inedită Probă Specială este cea desfășurată în Parcul de Eoliene. Acestea vor fi completate de o nouă Probă Specială în cadrul Danube Delta Rally®, proba dintre localitățile Babadag și Slava Rusă.

Ziua de sâmbătă se va termina la ora 18:12, când prima mașină de concurs va intra în Parcul Final de raliu, situat pe Faleza Tulcea. Tot în aceeași locație, va avea loc sosirea festivă a echipajelor câștigătoare, până la 20:45, ora festivității de premiere. 

Prima conferinta de presa Danube Delta Rally 2015

Niciun comentariu: