Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Start Danube Delta Rally 2015 cu fast in Piata Civica a Municipiului Tulcea

După concertul Corinei din Piața Civică, unde  cântăreața a entuziasmat foarte mulți tulceni, aceasta a dat startul festiv, alături de legenda motorsportului românesc, Vali Porcișteanu. Alături de faimoșii prezentatori, la startul festiv de prezentare a competitorilor au luat parte Alteța Sa Principele Nicolae, Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului, Prefectul de Tulcea, Marin Bădiță, domnul președinte al Consiliului Județen Tulcea, Horia Teodorescu, printre numeroase alte personalități cu interes pentru motorsport și Danube Delta Rally.

În timpul startului festiv, Ministrul Tineretului și Sportului și-a exprimat susținerea personală a motorsportului și a promovării turismului în Delta Dunării: ”Pentru mine este foarte important motorsportul în România. Toate sporturile sunt foarte importante, sunt aici pentru că toți oamenii implicați în fenomenul sportiv au nevoie de susținerea mea. Pot garanta că susțin această frumoasă competiție, mai ales într-o zonă atât de frumoasă cum este Tulcea și Delta Dunării. Delta este punctul nostru forte, un punct ce trebuie exploatat mai mult și promovat mai mult. Plimbându-mă puțin pe faleza tulceană, am fost plăcut impresionată că suntem vizitați de japonezi extaziați de tot ce văd în această parte a țării. Danube Delta Rally este un motor foarte bun de promovare.”

De asemenea, Alteța Sa, Principele Nicolae, copilot în probele de vineri 5 iunie s-a arătat foarte entuziasmat de implicare: “Este prima data când particip într-un raliu de motorsport. Mă bucur să particip la Danube Delta Rally, mai ales că voi fi copilotul lui Simone Tempestini. Îmi place foarte mult să conduc, am mai participat la circuite în Anglia.

Îmi face plăcere să contribui la dezvoltarea unor asemenea competiții deoarece românii par să fie foarte atrași de raliurile motorsport. Unul din semnele dezvoltării este trecerea examenului de candidature Danube Delta Rally pentru FIA - European Rally Trophy, pe care organizatorii l-au trecut cu succes în 2014. 
După startul festiv, ziua de vineri, 9 iunie debutează cu antrenamentele oficiale (Shakedown) care vor avea loc în parcul de eoliene -  Dealul Pietros / Agighiol. Shakedown-ul presupune ultimele setări făcute maşinilor înainte de concurs, dar mai mult decât atât, pentru invitaţi înseamnă oportunitatea de a fi copilot într-o maşină de raliu, precum menționa și Alteța Sa, Principele Nicolae. Shakedown-ul se desfăşoară într-un decor denumit de către jurnaliştii prezenţi la ediţiile anterioare “Paradisul Fotografilor”.
În această primă zi de concurs propriu-zis vor fi parcurse, de două ori fiecare, pe drumurile din judeţ, Probele Speciale Teliţa şi Cocoşu.
Super Speciala Tulcea – probă de concurs de peste 3 km, desfaşurată în totalitate în centrul Municipiului Tulcea, la care participă un număr foarte mare de spectatori.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact este Flavia Constantin: email: media@danubedeltarally.ro, tel: 0733244056. 


Niciun comentariu: