Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Servicii Video / Foto

Davideanu Bogdan Nicolae Camera video /  foto este doar un accesoriu… pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenţa unui material reuşit
Pentru mine reuşinta evenimentului dumneavoastra conteaza. P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae (Evenimentetulcea) s-a înfiintat la Tulcea, datorita  experientei acumulate, în ultimii ani am onorat cu placere şi profesionalism şi clientii din judet si nu numai.  
NU PUBLIC  toate materiale video / foto, datorita clauzelor de confidentialitate cu clientii nostri. Secvente din aceste materiale pot fi vizionate numai pe dispozitivele mele legale.
Toate materiale specificate in Cv-ul meu le puteti gasi pe youtube / facebook  pe cele doua canale pe care le administrez davideanubogdan si evenimentulcea . Celor care doresc ca eu sa le filmez sau fotografiez evenimente din viata lor, ma pot contacta pe mail davideanubogdan@yahoo.com / evenimentetulcea@yahoo.com ori telefonic la numarul 0741466757 pentru a ne intalni si discuta despre serviciile pe care le pot oferi la cererea dumneavostra si sa ajungeti la cele mai frumoase amintiri din viata.


Video Evenimentetulcea 1

Fotografii Evenimentetulcea

Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Eveimentetulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim !
Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook  Evenimentetulcea

Niciun comentariu: