Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Raliul Deltei Tulcea

DANUBE DELTA RALLY - este a treia etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014
29-31 Mai 2014 - Tulcea
www.danubedeltarally.ro
Prezentarea companiei
Clubul Sportiv Nautic Motorsport, in calitate de organizator al Danube Delta Rally®, va ureaza bun venit pe Pagina Oficiala a Raliului Deltei !

Iata ca dupa o absenta de 20 de ani din calendarul Campionatului National de Raliuri, in 2013, Tulcea si Dobrogea au revenit pe harta automobilismului sportiv din Romania si nu numai. S-au depus eforturi uriase pentru ca Danube Delta Rally® sa se ridice la nivelul asteptarilor tuturor, sportivi si spectatori deopotriva.

Noi, ca organizatori avem convingerea ca eforturile noastre, ale tuturor celor implicati in acest eveniment fara precedent in istoria sportiva a Judetului Tulcea, vor fi rasplatite prin prezenta tuturor celor ce vor sosi la Tulcea in perioada 29-31 Mai 2014.

Suntem ferm convinsi ca atat tulcenii, cat si dobrogenii vor da dovada ospitalitatii specifice zonei si ca impreuna vom reusi sa readucem traditia acestui minunat sport in Dobrogea.

Mihai Tanase
Organizator Danube Delta Rally®
Informaţii generale
DANUBE DELTA RALLY - este a treia etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014
29-31 Mai 2014 - Tulcea
www.danubedeltarally.ro
Link Foto facebook RaliulDeltei : https://www.facebook.com/RaliulDeltei/photos_stream

 Link Foto facebook Evenimentulcea:
https://www.facebook.com/evenimente.tulcea/media_set?set=a.387476541359065.1073741848.100002901667477&type=3

Link Video youtube Evenimentetulcea


Link Video youtube Raliul Deltei : https://www.youtube.com/user/RaliulDeltei

Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Eveimentetulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim !
Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook  Evenimentetulcea

Niciun comentariu: