Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ninsorile se intorc DUMINICA. Vezi cum va fi vremea in toata Romania in urmatoarele doua saptamani

Ninsorile se intorc in scurt timp, temperaturile din timpul noptii se mentin negative si poate sa apara din nou poleiul. Aflati estimarea meteorologica pentru intervalul 9-23 martie 2012.


INMH anunta ca in perioada 11-12 martie vor avea loc ninsori in nordul tarii, apoi in centru si in est, unde si vantul se va intensifica treptat, cu rafale atingand pana la 50 - 60 km/h.

La munte va ninge de asemenea, iar vantul va atinge si viteze de 70 - 80 km/h, viscolind zapada. Unele intensificari ale vantului se vor semnala si in celelalte regiuni, unde precipitatiile vor fi mixte, favorizand producerea de polei.

Iata care este estimarea meteorologica extinsa, pentru perioada 9-23 martie 2012 DOBROGEA

Pana pe data de 16 martie, temperaturile minime vor fi negative, ca apoi sa creasca pana la 2 grade C.

Temperaturile maxime vor fi, de asemenea, in crestere, urmand sa ajunga pana la 6 grade pe data de 15 martie, iar spre sfarsitul intervalului vor urca, in medie, pana la 10 – 12 grade. Sursa : http://ro.news.yahoo.com/ninsorile-se-intorc-duminica-vezi-cum-va-fi-112000311.html

Niciun comentariu: