Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Câștigătorii turneului "Câștig Eu, Câștigi Tu, Câștigăm Toți!"


   După cele 2 zile de competiție intre liceele tulcene, turneul de fotbal "Câștig Eu, Câștigi Tu, Câștigăm Toți!", a ajuns astăzi la finalul competiției.

Turneul a fost câștigat de Colegiul Economic “Delta Dunării” Tulcea care s-a impus cu 1 – 0 în fața Liceului Pedagogic Tulcea, marcator fiind Ștefan Florin.
             Podiumul a fost completat de Colegiul Tehnic ”Henri Coandă” Tulcea care a învins, în finala mică, Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea cu scorul de 1–0. Unicul gol al partidei fiind înscris de Apostolatos Georgian.
Bacanov Alexandru de la Colegiul Economic “Delta Dunării” Tulcea a câștigat diploma pentru “cel mai bun marcator” al turneului, reușind să marcheze 4 goluri.
La categoria “cel mai bun portar” au câștigat Niculiță Cosmin de la Colegiul Economic “Delta Dunării” Tulcea și Scipanov Daniel de la Liceul Pedagogic Tulcea, ambii jucători au primit doar câte 3 goluri pe parcursul turneului. Sursa : After the two days of competition entrepre Tulcea high schools, football tournament "IWin, You win You win all", has now reached the end of competition.
The tournament was won by the Economic College "Delta" Tulcea who won 1-0 in theHigh School Teacher Tulcea, the Stefan Florin marker.
              The podium was completed by the Technical College "Henri Coanda" Tulceawhich won the small final, High School "Gregory Moisil" Tulcea 1-0. The only goal of the game was scored by Georgian Apostolate.
Alexander Bacanov Economic College "Delta" Tulcea diploma earned "best scorer"of the tournament, managed to score four goals.
In the category "best goalkeeper" won Niculiţă Cosmin Economic College "Delta"Daniel Scipanov Tulcea Tulcea Pedagogical School, both players have only receivedabout 3 goals during the tournament. source:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Finala a fost filmata.. Unde vedem si noi filmarile?

Anonim spunea...

Vrem filmarile !!