Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

COMPETITIA DE CICLISM GARBOAVELE XC 2012




A fost o zi plina de energie si emoti pentru echipa tulceana care s-a antrenat din luna ferbroarie. Si cum intotdeauna perseverenta da rezultate, noi avem un premiat pe locul 1 si anume Roed Esben care merita toate aplauzele si laudele. Prin aceasta reusita ne propulsam incet catre noi culmi ale ciclismului romanesc. Nu sunt de neglijat si reusitele celorlalti tulceni, 12 la numar.
Tin sa amintesc ca echipa noastra a mai luat o diploma cu locul 2 pentru cea mai numeroasa participare la copetitie. Incet si sigur ne impunem si ne facem cunoscuti la nivel national pentru entuziasmul si placerea de a pedala spre noi victorii ce vor propulsa ciclismul, numele orasului Tulcea si numele viitorilor sponsori.
 Clubul de ciclism "Pelican Bike Tulcea" tine sa va aduca la cunostinta ca are nevoie de sponsorizari pentru diferitele actiuni/competitii ce le organizeaza sau la care participa si ofera la schimb publicitate personalizandu-si echipamentele. COMPETITIA DE CICLISM GARBOAVELE XC 2012 -  a avut loc in data de 7 aprilie 2012 eveniment  important pentru Tulcea si clubul de ciclism Pelican Bike.
Peste 240 de ciclisti din toata tara s-au intrecut prin padurea Garboavele din judetul Galati.


It was a day full of energy and excitement for the team that trained Tulcea ferbroariemonths. And perseverance always pay off as we have a winning number 1 RoedEsben namely that deserves applause and praise. This success propelled us tonew heights of cycling slowly Romanian. Not be neglected and successes of othersTulcea, 12 in number.
I have to remember that our team has taken a diploma 2nd place for the largestparticipation in copetitie. Slowly but surely ourselves and make ourselves knownnationally for excitement and pleasure to pedal for new victories that will powercycling, Tulcea name and names of the future sponsors.
  Cycling Club "Pelican Bike Tulcea" you acknowledge that you need funding forvarious activities / competitions that they organize or to participate in the exchangeoffer advertising personalizandu-and equipment. Garboavele XC CyclingCompetition 2012 - took place on April 7, 2012 event for Tulcea and Bike Cycling Club Pelican.
More than 240 cyclists from around the country competed in Galati CountyGarboavele forest.
information
http://pebicicleta.romania-actualitati.ro/ 

Niciun comentariu: