Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

„Săptămâna altfel“ pentru preșcolari: Steluțele de la Grădinița 5, în vizită la echipajele de Ambulanță


În cadrul săptămânii „O grădiniță altfel“, preșcolarii  de la grupa „Steluțelor“ din cadrul  Grădiniței numărul 5 a Seminarului Teologic „Sf. Ioan Casian“, coordonați de părintele director Neculai Justinian Aurelian și educatoarea Mihaela Ivanov au participat la o serie de activități care au individualizat această săptămână.
În prima zi copiii au fost  antrenați în eliminarea jucăriilor deteriorate. Cu mult simț de răspundere cei mici au făcut curățenie în sala lor de grupă. Apoi au vizionat un filmuleț din care au aflat când pot să apeleze la numărul de urgență 112.

Copiii au fost întâmpinați de asistenții și medicii de la Ambulanță. Preșcolarii au fost impresionați de mașinile cu care sunt salvate sute de vieți.
„Câțiva din ei au testat chiar - unii cu frică, alții amuzați - scaunul cu rotile și targa. La sfârșit le-au oferit eroilor de la Ambulanță desene și felicitări realizate de ei cu urările de bine“, mai spune educatoare copiilor.Sursa : http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/FOTO_-Stelutele-_de_la_Gradinita_5-in_vizita_la_echipajele_de_Ambulanta_0_676732782.html
In the week "A kindergarten or" preschool children from group "Tourney" atKindergarten No. 5 of the Theological Seminary "St. John Cassian ", coordinated by Father Aurelian Justinian Neculai director and teacher Mihaela Ivanov attended aseries of activities that individually this week.

On the first day children were involved in removing damaged toys. With moreresponsibly kids were cleaning their room group. Then they watched a movie whichlearned you can call the emergency number 112.


The children were greeted by nurses and doctors in ambulance. Preschoolers were impressed by cars that are saved hundreds of lives.

"Some of them even tested - some with fear, others amused - wheelchair andstretcher. Finally they offered the ambulance cartoon heroes and congratulationsmade ​​her good wishes, "says children's education. sourcehttp://www.adevarul.ro/locale/tulcea/FOTO_-Stelutele-_de_la_Gradinita_5-in_vizita_la_echipajele_de_Ambulanta_0_676732782.html

Niciun comentariu: