Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă

Asociatia Umanitara “NOROC” Tulcea vă invita la vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă ce va avea loc SÂMBĂTĂ 7 APRILIE ora 10:00 la CORAL PLAZA MALL, ETAJ I. Sunt expuse icoane pe sticlă si desene realizate de un grup de copii de la Centrul de Plasament “Speranţa” din Tulcea, sub îndrumarea D-nei prof. IRINA PAL, voluntar al asociaţiei noastre.
Partenerii nostri sunt Direcţia Generală de Asistentă Socială si Protecţia Copilului Tulcea si S.C. Coral S.R.L. Tulcea. 
Vă aşteptăm cu drag, 
Petru Solca
presedintele Asociatiei Umanitare “NOROC” Tulcea Sursahttps://www.facebook.com/petrusolca

Humanitarian Association "CHANCE" Tulcea invite you at the opening glass iconwhich will take place on Saturday 7 April at 10:00 CORAL PLAZA MALL, I FLOORicons are displayed on glass and drawings by a group of children at the centerPlacement "Hope" in Tulcea, under the guidance of Prof. Mrs. Irina PAL, our association volunteer.
Our partners are the Directorate General of Social and Child Protection Tulcea andSC Coral LLC Tulcea.
You are welcome,
Peter Solca
president of Humanitarian "CHANCE" Tulcea Source: https://www.facebook.com/petrusolca

Niciun comentariu: