Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

SALVAŢI VIAŢA UNUI COPIL NEVINOVAT!


Marko Mustafa, în vârstă de numai 5 ani, vă cere îndurerat ajutorul: se luptă cu leucemia acută limfoblastică de 2 ani şi are nevoie urgent de transplant pentru că boala a recidivat! Costul operaţiei este suportat de Statul Român, dar trebuie să stea în Italia după transplant 6 luni de zile, datorită deselor controale ce vor urma, ceea ce înseamnă 6000 de Euro  pentru cazare!

 
Orice sumă este binevenită!!!
 BCR – Tulcea, Agenţia Panait Cerna 
 RON: RO 50 RNCB 0596 1099 1317 00  
 Titular: Mustafa Gabriela (mama)
        Telefon: Mustafa Gabriela - 0743 854 884

Marko Mustafa, aged only five years, ask your grief help: struggling with acute lymphoblastic leukemia for two years and urgently needs transplant for relapsed disease! The cost of operation is supported by the Romanian state, but must stay in Italy after transplantation 6 months due to frequent checks to come, which means Euro 6000 accommodation!


Any amount is welcome!

  BCR - Tulcea, the Agency up Cerna

  RON: EN 50 RNCB 0596 1099 1317 00

  Owner: Mustafa Gabriela (mother)

         Phone: Mustafa Gabriela - 0743 854 884

Niciun comentariu: