Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Zece sportivi tulceni la Campionatul naţional de Kempo

foto : adevarul de seara tulcea
„Pentru că noi cei de la Sakura Dojo Tulcea ne identificam cu oraşul nostru  şi pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de când a fost înfinţat clubul nostru, pe data de 7 iulie 2012  invităm pe toţi tulcenii la un regal de arte marţiale. Vom organiza în parteneriat cu Primăria Tulcea şi cu Direcţia pentru sport Tulcea o gală aniversară pentru cei 20 de ani în care tulcenii ne-au susţinut şi ne-au ajutat să devenim un club cunoscut în toată ţara“, spune Tîrlogeanu.
Gala „Trofeul Deltei“ va include 25 de meciuri între sportivi din Tulcea şi din alte judeţe . sursa : 

"Because we at Sakura Dojo Tulcea we identify with our city and for that this year marks 20 years since our club was founded, on July 7, 2012 tulcenii invite everyone to a royal martial arts . We organized in partnership with the City Department of Tulcea and Tulcea a sports gala for the 20 years anniversary as tulcenii supported us and helped us to become a club known all over the country, "says Tîrlogeanu.
Gala "Delta Trophy" will include 25 games between athletes from Tulcea and other districts. source:

Niciun comentariu: