Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Femeia acuzată de viol spune că îi este frică de taximetristul Nicolae Stan

De patul de spital, Luminiţa a vorbit pentru prima dată despre ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută în apartamentul de pe strada Babadag. Cei de la RTV au filmat o discuţie între Luminiţa şi mama ei.
Aceasta spune că taximetristul ajunsese pentru prima dată la ea, iar restul „comisioanelor“ au fost făcute de alţi taximetrişti tulceni.
Atât mama, cât şi Luminiţa spun că le este teamă de Nicolae Stan şi au chemat în sprijinul lor ajutoare, printre care şi un anume „Miguel“ din Spania.
Mama Luminiţei spune că fiica ei a avut mai multe porniri violente, chiar faţă de cei din familie. „M-a bătut, pe tatăl ei de-al doilea l-a bătut (...) Prietenului ei i-a pus cuţitul la gât“, a declarat mama Luminiţei, pentru RTV. detalii , sursa : http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Femeia_acuzata_de_viol_spune_ca_ii_este_frica_de_taximetristul_Nicolae_Stan_0_763723929.html

From his hospital bed, the light for the first time talked about what happened last week in Babadag Street apartment. The RTV shot from a discussion between light and her mother.
It says that the taxi driver had her first, and the rest "commissions" were made ​​by other taxi drivers Tulcea.
Both mother and Luminita say they are afraid of Nicholas Stan and called their aid in support, including some "Miguel" in Spain.
Luminita mother said her daughter had several violent impulses, even to the family. "I beat her father's second beat (...) her boyfriend put a knife to your neck," said mother Luminita for RTV. details, source: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Femeia_acuzata_de_viol_spune_ca_ii_este_frica_de_taximetristul_Nicolae_Stan_0_763723929.html

Niciun comentariu: