Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ziua Mondială a Zâmbetului

Ziua zâmbetului - World Smile Day a fost iniţiată de americanul Harvey Ball, creatorul "feţei zâmbitoare", în 1963 și se sărbătorește în întreaga lume, în prima vineri a lunii octombrie.
Organizată pentru prima dată în 1999, în oraşul natal al lui Smiley din Worcester, ea a devenit, în anii următori, cunoscută în întreaga lume.
Fundaţia Harvey Ball World Smile, creată după decesul acestuia în 2001, a devenit sponsorul oficial al Zilei mondiale a zâmbetului.
Această zi este sărbătorită în numeroase oraşe din Europa, Asia, America de Nord şi America de Sud, manifestările incluzând spectacole cu clovni, picturi pe faţă, prezentări de poveşti, teatru de păpuşi, concursuri de baloane.
În calendarul anual există încă o zi dedicată râsului, celebrată în prima duminică a lunii mai, adoptată apoi în întreaga lume. detalii , sursa : http://www.adevarul.ro/life/Astazi_sarbatorim_Ziua_Mondiala_a_Zambetului_0_786521343.html

Smile Day - World Smile Day was initiated by the American Harvey Ball, the creator of "smiley face" in 1963 and is celebrated worldwide on the first Friday of October.

First organized in 1999, Smiley's hometown of Worcester, she became thereafter known worldwide.

Harvey Ball World Smile Foundation, created after his death in 2001, became the official sponsor of World Smile Day.

This day is celebrated in many cities in Europe, Asia, North America and South America, events including performances with clowns, face painting, presentations, stories, puppetry, balloon competitions.

Annual calendar is still a day of laughter, celebrated on the first Sunday of May, then adopted worldwide. details, source: http://www.adevarul.ro/life/Astazi_sarbatorim_Ziua_Mondiala_a_Zambetului_0_786521343.html  


Noi Credem in voi asa ca zambiti altaturi de noi, voi sunteti Evenimentetulcea :)  
We believe in you so altaturi new smile, you are Evenimentetulcea :)

Niciun comentariu: