Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

ATENTIE Înșelăciuni prin telefon: Victimele sunt mințite că o rudă de-a lor ar fi provocat un accident rutier

. Modul de acțiune este unul inedit. Iată ce pretind cei care apelează la aceste variante de a obține bani:
Mod de operare:
Diferite persoane au fost sunate pe telefonul fix și li s-a comunicat că fiul ar fi provocat un accident rutier cu victimă și că are nevoie de bani pentru procedurile legale în astfel de situații. În unele situații persoanele care au apelat au pretins că sunt chiar fiul persoanei. Părțile vătămate au transferat bani sau au transmis coduri de reîncărcare a unor cartele telefonice. Prejudiciile pornesc de la 200 euro și ajung până la 30000 lei.
Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de înșelăciuni trebuie să vă luați măsuri minime de siguranță:
-    Dacă sunteți apelat pe telefonul fix referitor la un astfel de caz, verificați imediat aspectul, contactând membrii familiei dumneavoastră.
-    Nu faceți transferuri bancare pe numele diferitelor persoane care susțin că au legătură cu vreun membru al familiei.
-    Nu furnizați date despre dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră ce ar putea fi utilizate în scopuri necunoscute.
-    Luați în calcul recomandările reprezentanților băncilor de unde intenționați să faceți transferul bancar, pentru că vă pot ajuta să nu fiți prejudiciat.
-    Anunțați Poliția în cazul în care cineva a încercat să vă păcălească în acest mod. detalii, sursa adevarul de seara tulcea http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Intelaciuni_prin_telefon-_Victimele_sunt_mintite_ca_rudele_lor_ar_fi_provocat_un_accident_rutier_cu_victima_0_803319773.html


Niciun comentariu: