Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

În județ: 38 de centre de consiliere a femeilor privind prevenirea cancerului de col uterin

Pot fi incluse în subprogram persoanele de sex feminin în vârsta de peste 25 de ani, indi­ferent de calitatea de asigurat a acestora, care nu au un diagnostic confirmat de cancer de col uterin, asimptomatice sau fără antece­dente sugestive pentru patologia de cancer de col uterin. Testarea se va opri la femeile care au împlinit vârsta de 64 de ani.
Nu sunt eligibile femeile care prezintă absență congenitală a colului uterin sau histerectomie totală pentru afecțiuni benigne și femeile cărora li s-a stabilit diag­nosticul de cancer de col uterin sau alte forme de cancer genital.
În județul Tulcea există 38 de centre de informare și consiliere. Lista acestor centre (dar și adre­sele, respectiv datele de contact) poate fi consultată pe site-ul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Tulcea.
De asemenea, există cinci cen­tre de recoltare a materialului celular cervical și patru labora­toare de analize medicale în domeniul citologiei cervicale la care femeile din Tulcea pot apela. detalii, sursa : www.obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/in-judet-38-de-centre-de-consiliere-a-femeilor-privind-prevenirea-cancerului-de-col-uterin.html

Niciun comentariu: