Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Teatrul Jean Bart vă propune noi reprezentanții


afis trasura1 228x300 Week end la Tulcea
Cronică: Comedia „A sosit trăsura domnului” este un spectacol de teatru bulevardier, în care primează comicul de mo­ra­vuri şi de situaţie, cu un umor spumos, fară adâncime psihologică, la îndemâna tuturor. Există o paletă destul de largă de tipuri de personaje, de la doctoral-poet îndrăgostit de nevasta prietenului său, la soţia virtuoasă, gata să cadă ispitei de a se răzbuna pe soţul infidel, până la slujnica veşnic deranjată de mofturile stăpânilor şi la motroana de bordel, fostă contesă.
Spectacolul este pigmentat cu situaţii, întâmplări şi coincidenţe comice, acestea fiind cele care, de fapt, îi pazesc virtutea soţiei înşelate, înaintea voinţei sale. Comicul vine şi din caricaturizarea universului lipsit de moralitate în care se mişcă personajele lui Faydeau, iar impresia creată este una de carnaval, unde toată lumea poartă cel puţin o mască.
Monotonia cotidiană este spartă de accente de culoare, de ticuri, de farse, de cascade de  minciuni ce par să se înlănţuie la nesfârşit. Sunt aproape două ore de spectacol, cu o pauză între actul II şi III, iar publicul este invitat să se destindă şi să râdă.Din distribuţie fac parte actorii Ionuţ Paul Ştefan, Oana  Lavinia Pisaroglu, Nelu Serghei, Nicoleta Lungu, Costel Zamfir, Liviu Petcu, Paula Prodan, Ion Dore, Carmen Nicoară şi Ionel Durbală.
* Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 19.00 – Caragiale XXI – 22, regia: Bogdan Cristian Drăgan, spectacol la Sala Studio
* Duminică, 18 noiembrie, ora 19.00 – A sosit trăsura domnului, după George Faydeau, regia și dramatizarea: Bogdan Ulmu. detalii, sursa :  http://www.artl.ro/

Niciun comentariu: