Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Clubului seniorilor, care se va desfășura în sala de festivități a Bibliotecii Județene ”Panait Cerna” Tulcea


Avem deosebita onoare de a vă invita miercuri, 5 decembrie 2012, ora 11, la întâlnirea de constituire a Clubului seniorilor, care se va desfășura în sala de festivități a Bibliotecii Județene ”Panait Cerna” Tulcea.
Sunt invitați să se alăture clubului cei 85 de participanți la cursurile de inițiere în utilizarea calculatorului pentru pensionari livrate de Centrul de formare al Bibliotecii din 2011 până în prezent.
De asemenea, trupa de teatru ”Ambițioșii” din Brăila va susține spectacolul ”VRAJITOAREA, JUSTITIA și... IUBIREA”. Această trupă este alcătuită în totalitate din pensionari – utilizatori ai Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” din Brăila - fiind un exemplu de bună practică pentru toate cluburile de pensionari din biblioteci. Vor susține un micro concert și elevii clasei a II-a de la Liceul de Artă ”George Georgescu”coordonați de doamna învățătoare Pavel Viorica.
Anul 2012 a fost declarat de către Consiliul Uniunii Europene şi Parlamentul European drept "Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii", propunându-şi consolidarea unei mentalităţi sănătoase de implicare activă a vârstnicilor în viaţa şi dezvoltarea socială şi economică a unei naţiuni, fără a fi discriminaţi în niciun fel.

Niciun comentariu: