Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

24 Ianuarie, la Tulcea: Discursuri, slujbă, hora unirii şi concursuri tematice

Tot astăzi, cu ocazia aniversării a 154 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, Muzeul de Istorie şi Arheologie organizează de la ora 11.00, la sediul din Parcul Monumentul Independenţei, concursul intitulat „Hai să dăm mână cu mână!”
Elevi  din clasele a IV-a de la Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul de Arte „George Georgescu”, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu”, Şcoala „Nifon Bălăşescu”, Şcoala „I.L. Caragiale” şi Şcoala Gimnazială „Constantin Găvenea”din Tulcea, coordonaţi de Chistrugă Valea, Gheorghe Maria, Pârciog Viorica, Lazăr Valeria, Boitan Nicoleta, Ciulei Minodora, Enciu Gabriela şi Tălpău Carmen îşi vor dovedi spiritul de competiţie şi cunoştinţele privind diverse aspecte legate de Unirea Principatelor Române şi a personalităţilor care au contribuit la realizarea acestui act istoric, în special cea a domnitorul Alexandru Ioan Cuza.   detalii, sursa : adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/24-ianuarie-tulcea-depuneri-coroane-flori-hora-unirii-concursuri-tematice-1_5100cea3aa73e8e04b390ce7/index.html   yotube :

Niciun comentariu: