Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Alarmă cu bombă la Tulcea: jandarmii au blocat accesul pe faleză

Alarma a fost dată astăzi,  în jurul orei 13.00. La faţa locului au ajuns 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea, care au izolat zona.

UPDATE ora 14.45: După verificări de specialitate, s-a ajuns la concluzia că a fost vorba despre o alarmă falsă. Din câte se pare, cel care a sunat ar fi spus că a pus o bombă în respectiva clădire.

Pentru identificarea explozibilului, a fost folosit şi un câine al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Ora 13.50: După cum spune şeful Căpităniei Zonale, Dan Ichim, în clădire erau aproximativ 20 de angajaţi ai instituţiei, plus angajaţii de la o societate privată. Toată lumea a fost evacuată din clădire.

Foto
Alarmă cu bombă pe faleză
Ora 13.45: Informaţia a fost confirmată de către reprezentanţii IJJ Tulcea, care au reuşit deja să blocheze căile de acces pe faleză. Urmează ca la faţa locului să ajungă şi pirotehniştii. Din câte se pare, bomba ar fi în clădirea Sabin de pe faleza municipiului, acolo unde are sediul şi Căpitănia Zonală Tulcea. detalii, sursa : adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/alarmA-bombA-faleza-inchisa-jandarmii-blocat-accesul-1_50f932d151543977a97571d5/index.html

Niciun comentariu: